4–8 marca

PONIEDZIAŁEK 04.03

Śniadanie: chleb barowy z serem żółtym, papryka, herbata owocowa

Obiad: zupa kalafiorowa z ryżem, makaron z sosem truskawkowo-jogurtowym, kompot

Podwieczorek: chleb wiejski z wędliną, rzodkiewka, herbata zielona

WTOREK 05.03

Śniadanie: bułka śniadaniowa z pastą z wędliny (wyrób własny), ogórek zielony, herbata z cytryną

Obiad: zupa ogórkowa, polędwiczki w sosie marchewkowym, ryż, surówka z kapusty pekińskiej, kompot

Podwieczorek: kisiel, słomka ptysiowa, banan

ŚRODA 06.03

Śniadanie: rogalik maślany z miodem, gruszka, kakao

Obiad: krem brokułowy z grzankami, kotlet schabowy, mizeria, ziemniaki, kompot

Podwieczorek: chleb żytni, pasta czosnkowa (wyrób własny), pomidorki koktajlowe, herbata owocowa

CZWARTEK 07.03

Śniadanie: chleb rodzinny z wędliną, papryka, rumianek

Obiad: zupa kapuśniak, indyk w sosie szpinakowym, ryż, kompot

Podwieczorek: galaretka, biszkopty, jabłko, mięta

PIĄTEK 08.03

Śniadanie: jajko gotowane z majonezem i szczypiorkiem,  chleb baltonowski, pomidor, melisa

Obiad: neapolitanka z makaronem, ryba smażona, sos grecki, ziemniaki, kompot

Podwieczorek: chleb tygrys, schab pieczony (wyrób własny), ogórek kiszony, herbata z cytryną