PONIEDZIAŁEK 04.03
Śniadanie: chleb barowy z serem żółtym, papryka, herbata owocowa
Obiad: zupa kalafiorowa z ryżem, makaron z sosem truskawkowo-jogurtowym, kompot
Podwieczorek: chleb wiejski z wędliną, rzodkiewka, herbata zielona
WTOREK 05.03
Śniadanie: bułka śniadaniowa z pastą z wędliny (wyrób własny), ogórek zielony, herbata z cytryną
Obiad: zupa ogórkowa, polędwiczki w sosie marchewkowym, ryż, surówka z kapusty pekińskiej, kompot
Podwieczorek: kisiel, słomka ptysiowa, banan
ŚRODA 06.03
Śniadanie: rogalik maślany z miodem, gruszka, kakao
Obiad: krem brokułowy z grzankami, kotlet schabowy, mizeria, ziemniaki, kompot
Podwieczorek: chleb żytni, pasta czosnkowa (wyrób własny), pomidorki koktajlowe, herbata owocowa
CZWARTEK 07.03
Śniadanie: chleb rodzinny z wędliną, papryka, rumianek
Obiad: zupa kapuśniak, indyk w sosie szpinakowym, ryż, kompot
Podwieczorek: galaretka, biszkopty, jabłko, mięta
PIĄTEK 08.03
Śniadanie: jajko gotowane z majonezem i szczypiorkiem, chleb baltonowski, pomidor, melisa
Obiad: neapolitanka z makaronem, ryba smażona, sos grecki, ziemniaki, kompot
Podwieczorek: chleb tygrys, schab pieczony (wyrób własny), ogórek kiszony, herbata z cytryną