26 lutego – 1 marca

PONIEDZIAŁEK 26.02

Śniadanie : chleb rodziny z serem żółtym, pomidorki koktajlowe, herbata z cytryną

Obiad: zupa brokułowa z ryżem, naleśniki z jabłkami, polewą jogurtową, kompot

Podwieczorek: chleb kukurydziany z pasta z tuńczyka(wyrób własny),

rzodkiewka, herbata zielona

WTOREK 27.02

Śniadanie: kajzerka z wędliną, ogórek zielony, melisa

Obiad: zupa pieczarkowa, spaghetti z sosem bolońskim, mozzarella, kompot

Podwieczorek: sałatka owocowa, chrupki kukurydziane, herbata z cytryną

ŚRODA 28.02

Śniadanie: chleb baltonowski parówki, pomidor, ketchup, rumianek

Obiad: zupa z fasolki szparagowej z zacierkami, kotlety słoneczne,  surówka wiosenna, ziemniaki  kompot

Podwieczorek: chleb barowy z wędliną, ogórek kiszony, herbata owocowa

CZWARTEK 29.02

Śniadanie: chleb maślany z pastą jajeczną (wyrób własny), papryka, herbata

Obiad: zupa kapuśniak, indyk w sosie szpinakowym, ryż, kompot

Podwieczorek: racuchy z jabłkami, winogrono, herbata owocowa

PIĄTEK 01.03

Śniadanie: chałka z dżemem, gruszka, kawa inka

Obiad: krem marchewkowy z grzankami, pulpety rybne w  sosie koperkowym, ziemniaki, kompot

Podwieczorek: chleb żytni, kabanosy, ogórek zielony, herbata