PONIEDZIAŁEK 26.02
Śniadanie : chleb rodziny z serem żółtym, pomidorki koktajlowe, herbata z cytryną
Obiad: zupa brokułowa z ryżem, naleśniki z jabłkami, polewą jogurtową, kompot
Podwieczorek: chleb kukurydziany z pasta z tuńczyka(wyrób własny),
rzodkiewka, herbata zielona
WTOREK 27.02
Śniadanie: kajzerka z wędliną, ogórek zielony, melisa
Obiad: zupa pieczarkowa, spaghetti z sosem bolońskim, mozzarella, kompot
Podwieczorek: sałatka owocowa, chrupki kukurydziane, herbata z cytryną
ŚRODA 28.02
Śniadanie: chleb baltonowski parówki, pomidor, ketchup, rumianek
Obiad: zupa z fasolki szparagowej z zacierkami, kotlety słoneczne, surówka wiosenna, ziemniaki kompot
Podwieczorek: chleb barowy z wędliną, ogórek kiszony, herbata owocowa
CZWARTEK 29.02
Śniadanie: chleb maślany z pastą jajeczną (wyrób własny), papryka, herbata
Obiad: zupa kapuśniak, indyk w sosie szpinakowym, ryż, kompot
Podwieczorek: racuchy z jabłkami, winogrono, herbata owocowa
PIĄTEK 01.03
Śniadanie: chałka z dżemem, gruszka, kawa inka
Obiad: krem marchewkowy z grzankami, pulpety rybne w sosie koperkowym, ziemniaki, kompot
Podwieczorek: chleb żytni, kabanosy, ogórek zielony, herbata