25–29 marca

PONIEDZIAŁEK 25.03.

Śniadanie : bułka śniadaniowa z serem żółtym, ogórek zielony, herbata z cytryną

Obiad: zupa kalafiorowa z ryżem, kopytka z okrasą z cebuli, surówka z marchewki, kompot

Podwieczorek: chleb rodzinny z pastą z wędliny (wyrób własny), pomidorki koktajlowe, mięta

WTOREK 26.03.

Śniadanie: chleb tygrys z wędliną, rzodkiewka, melisa

Obiad: zupa z zielonego groszku, polędwiczki z kurczaka w sosie pieczarkowym, fasolka szparagowa, ryż, kompot

Podwieczorek: kisiel, biszkopty, banan

ŚRODA 27.03.

Śniadanie: chleb barowy, parówki, pomidor,  herbata owocowa

Obiad: krem pomidorowy z grzankami i mozzarellą, kotlet jajeczny, ziemniaki, surówka z białej kapusty, kompot

Podwieczorek: chleb baltonowski, pasta z tuńczyka (wyrób własny), ogórek, melisa

 CZWARTEK 28.03.

Śniadanie: serek wiejski, chleb żytni, papryka, herbata z cytryną

Obiad: zupa zacierkowa, bitki w sosie, kasza gryczana, buraki zasmażane, kompot

Podwieczorek: ciasto z brzoskwinią, jabłko, herbata owocowa

PIĄTEK 29.03. PRZEDSZKOLE CZYNNE DO GODZ.15.00

Śniadanie: bułka wrocławska z nutellą (wyrób własny), gruszka, kawa inka

Obiad: rosół z makaronem, ryba zasmażana, sałatka szwedzka,kompot

Podwieczorek o godz. 14.00: chleb wiejski z pasztetem (wyrób własny), ogórek kiszony, rumianek