PONIEDZIAŁEK 25.03.
Śniadanie : bułka śniadaniowa z serem żółtym, ogórek zielony, herbata z cytryną
Obiad: zupa kalafiorowa z ryżem, kopytka z okrasą z cebuli, surówka z marchewki, kompot
Podwieczorek: chleb rodzinny z pastą z wędliny (wyrób własny), pomidorki koktajlowe, mięta
WTOREK 26.03.
Śniadanie: chleb tygrys z wędliną, rzodkiewka, melisa
Obiad: zupa z zielonego groszku, polędwiczki z kurczaka w sosie pieczarkowym, fasolka szparagowa, ryż, kompot
Podwieczorek: kisiel, biszkopty, banan
ŚRODA 27.03.
Śniadanie: chleb barowy, parówki, pomidor, herbata owocowa
Obiad: krem pomidorowy z grzankami i mozzarellą, kotlet jajeczny, ziemniaki, surówka z białej kapusty, kompot
Podwieczorek: chleb baltonowski, pasta z tuńczyka (wyrób własny), ogórek, melisa
CZWARTEK 28.03.
Śniadanie: serek wiejski, chleb żytni, papryka, herbata z cytryną
Obiad: zupa zacierkowa, bitki w sosie, kasza gryczana, buraki zasmażane, kompot
Podwieczorek: ciasto z brzoskwinią, jabłko, herbata owocowa
PIĄTEK 29.03. PRZEDSZKOLE CZYNNE DO GODZ.15.00
Śniadanie: bułka wrocławska z nutellą (wyrób własny), gruszka, kawa inka
Obiad: rosół z makaronem, ryba zasmażana, sałatka szwedzka,kompot
Podwieczorek o godz. 14.00: chleb wiejski z pasztetem (wyrób własny), ogórek kiszony, rumianek