PONIEDZIAŁEK 18.03.
Śniadanie: kajzerka z serem żółtym, papryka, rumianek
Obiad: zupa kapuśniak z ziemniakami, naleśniki z serem, kompot
Podwieczorek: chleb żytni z wędliną, ogórek zielony, herbata z cytryną
WTOREK 19.03.
Śniadanie: chleb, serek Bieluch, rzodkiewka, herbata owocowa
Obiad: zupa pieczarkowa z makaronem, chili con carne, ryż, surówka z kapusty pekińskiej, kompot
Podwieczorek: koktajl owocowy, wafle ryżowe, jabłko
ŚRODA 20.03.
Śniadanie: chałka z dżemem, gruszka, kakao
Obiad: zupa jarzynowa z kaszą kuskus, kotlety z piersi kurczaka, ziemniaki, mizeria, sok
Podwieczorek: pasta szpinakowa, chleb rodzinny, marchew słupki, herbata zielona
CZWARTEK 21.03.
Śniadanie: tosty z serem i ketchupem, pomidor, herbata z cytryną
Obiad: zupa szczawiowa z ziemniakami i jajkiem, potrawka z indyka z warzywami, kasza bulgur, kompot
Podwieczorek: kanapki z wędliną, papryka, herbata owocowa
PIĄTEK 22.03. (Dzień Gofra)
Śniadanie: kanapki z pastą z makreli, ogórek zielony, melisa
Obiad: zupa pomidorowa z ryżem, ryba w płatkach kukurydzianych, ziemniaki, surówka z marchewki, kompot
Podwieczorek: gofry z owocami (winogrono, brzoskwinia, ananas), mięta