18–22 marca

PONIEDZIAŁEK 18.03.

Śniadanie: kajzerka z serem żółtym, papryka, rumianek

Obiad: zupa kapuśniak z ziemniakami, naleśniki z serem, kompot

Podwieczorek: chleb żytni z wędliną, ogórek zielony, herbata z cytryną

WTOREK 19.03.

Śniadanie: chleb, serek Bieluch, rzodkiewka, herbata owocowa

Obiad: zupa pieczarkowa z makaronem, chili con carne, ryż, surówka z kapusty pekińskiej, kompot

Podwieczorek: koktajl owocowy, wafle ryżowe, jabłko

ŚRODA 20.03.

Śniadanie: chałka z dżemem, gruszka, kakao 

Obiad: zupa jarzynowa z kaszą kuskus, kotlety z piersi kurczaka, ziemniaki, mizeria, sok

Podwieczorek: pasta szpinakowa, chleb rodzinny, marchew słupki, herbata zielona

 CZWARTEK 21.03.

Śniadanie: tosty z serem i ketchupem, pomidor, herbata z cytryną

Obiad: zupa szczawiowa z ziemniakami i jajkiem, potrawka z indyka z warzywami, kasza bulgur, kompot

Podwieczorek: kanapki z wędliną, papryka, herbata owocowa

PIĄTEK 22.03. (Dzień Gofra)

Śniadanie: kanapki z pastą z makreli, ogórek zielony, melisa

Obiad: zupa pomidorowa z ryżem, ryba w płatkach kukurydzianych, ziemniaki, surówka z marchewki, kompot

Podwieczorek: gofry z owocami (winogrono, brzoskwinia, ananas), mięta