11–15 marca

PONIEDZIAŁEK 11.03

Śniadanie: chleb baltonowski z twarożkiem z rzodkiewką (wyrób własny),  ogórek zielony, herbata z cytryną

Obiad: zupa brokułowa z ryżem, pesto bazyliowe z makaronem, pomidor, kompot

Podwieczorek: chleb żytni z wędliną, papryka, herbata owocowa

WTOREK 12.03

Śniadanie: kajzerka z serem żółtym, rzodkiewka, herbata zielona

Obiad: zupa fasolowa, filet z kurczaka w sosie serowym,  kasza perłowa, surówka z marchewki,  kompot

Podwieczorek: budyń waniliowy, herbatniki, winogrono

ŚRODA 13.03

Śniadanie: bułka wrocławska z twarożkiem owocowym (wyrób własny),  jabłko, kawa inka 

Obiad: zupa koperkowa z makaronem, kotlet mielony, ziemniaki, buraczki zasmażane, kompot

Podwieczorek: chleb wiejski z pastą z kurczaka (wyrób własny), pomidory, melisa

CZWARTEK 14.03

Śniadanie: chleb maślany z pastą z tuńczyka (wyrób własny), ogórek zielony, rumianek

Obiad: zupa kartoflanka, risotto z indyka z warzywami, kompot

Podwieczorek: serek homogenizowany, słomka ptysiowa, gruszka, mięta

PIĄTEK 15.03

Śniadanie: chleb barowy, jajecznica, pomidor, herbata owocowa

Obiad: krem warzywny z grzankami, ryba w mące kukurydzianej,  ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej, kompot

Podwieczorek: chleb rodzinny z wędliną, papryka, herbata z cytryną