PONIEDZIAŁEK 11.03
Śniadanie: chleb baltonowski z twarożkiem z rzodkiewką (wyrób własny), ogórek zielony, herbata z cytryną
Obiad: zupa brokułowa z ryżem, pesto bazyliowe z makaronem, pomidor, kompot
Podwieczorek: chleb żytni z wędliną, papryka, herbata owocowa
WTOREK 12.03
Śniadanie: kajzerka z serem żółtym, rzodkiewka, herbata zielona
Obiad: zupa fasolowa, filet z kurczaka w sosie serowym, kasza perłowa, surówka z marchewki, kompot
Podwieczorek: budyń waniliowy, herbatniki, winogrono
ŚRODA 13.03
Śniadanie: bułka wrocławska z twarożkiem owocowym (wyrób własny), jabłko, kawa inka
Obiad: zupa koperkowa z makaronem, kotlet mielony, ziemniaki, buraczki zasmażane, kompot
Podwieczorek: chleb wiejski z pastą z kurczaka (wyrób własny), pomidory, melisa
CZWARTEK 14.03
Śniadanie: chleb maślany z pastą z tuńczyka (wyrób własny), ogórek zielony, rumianek
Obiad: zupa kartoflanka, risotto z indyka z warzywami, kompot
Podwieczorek: serek homogenizowany, słomka ptysiowa, gruszka, mięta
PIĄTEK 15.03
Śniadanie: chleb barowy, jajecznica, pomidor, herbata owocowa
Obiad: krem warzywny z grzankami, ryba w mące kukurydzianej, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej, kompot
Podwieczorek: chleb rodzinny z wędliną, papryka, herbata z cytryną