News

Marzec 2025

Prowadzący: Marcelina Bartczak-Zubkowicz Katarzyna Grzegorczyk   Kto jest moim przyjacielem? (2 spotkania) Zrozumienie pojęcia przyjaźni Rozwijanie rozumienia sytuacji społecznych Ćwiczenie uwagi i percepcji słuchowej Doskonalenie sprawności grafomotorycznej i koordynacji wzrokowo-ruchowej Rozwijanie umiejętności …

Luty 2025

Prowadzący: Marcelina Bartczak-Zubkowicz Katarzyna Grzegorczyk Dlaczego potrzebujemy innych ludzi? Co to znaczy być samotnym? (2spotkania) Zrozumienie pojęcia samotności Doskonalenie umiejętności pracy w grupie Kształtowanie zdolności myślenia przyczynowo-skutkowego Ćwiczenia uwagi i percepcji słuchowej …

Styczeń 2025

Prowadzący: Marcelina Bartczak-Zubkowicz Katarzyna Grzegorczyk Nasze talenty i umiejętności. Czy trzeba znać się na wszystkim? Podnoszenie świadomości posiadania mocnych stron Ćwiczenia uwagi i percepcji słuchowej Trening zdolności grafomotorycznych Rozwijanie samoświadomości Podobieństwa i różnice …

Grudzień 2024

Prowadzący: Marcelina Bartczak-Zubkowicz Katarzyna Grzegorczyk Podsumowanie cyklu zajęć o emocjach. Utrwalenie wiedzy na temat poszczególnych emocji Ewaluacja określająca, na ile dzieci radzą sobie z identyfikowaniem emocji Podsumowanie i utrwalenie informacji zdobytych podczas cyklu zajęć …

14–18 kwietnia

JADŁOSPIS 14−18.04. PONIEDZIAŁEK 14.04 Śniadanie: ciabata z twarożkiem z rzodkiewką, ogórek zielony, herbata zielona Obiad: zupa z zielonego groszku z ziemniakami, makaron penne z sosem pesto (własny wyrób) i pomidorkami, kompot Podwieczorek: chleb królewski z wędliną, papryka, …

07–11 kwietnia

PONIEDZIAŁEK 07.04 Śniadanie: chleb baltonowski z serem żółtym, ogórek zielony, melisa Obiad: zupa ogórkowa, kluski lane, sos waniliowy, brzoskwinia, kompot Podwieczorek: chleb żytni z wędliną, rzodkiewka, kawa inka  WTOREK 08.04 Śniadanie: bułka śniadaniowa …

31 marca – 04 kwietnia

PONIEDZIAŁEK 31.03 Śniadanie: chleb królewski, pasta z tuńczyka (wyrób własny), ogórek zielony, mięta Obiad: zupa jarzynowa z ryżem, kluski ziemniaczane, okrasa z cebuli, ser biały, surówka z kapusty kiszonej, kompot Podwieczorek: chleb baltonowski, …

07–11 kwietnia

PONIEDZIAŁEK 07.04 Śniadanie: chleb baltonowski z serem żółtym, ogórek zielony, melisa Obiad: zupa ogórkowa, kluski lane, sos waniliowy, brzoskwinia, kompot Podwieczorek: chleb żytni z wędliną, rzodkiewka, kawa inka  WTOREK 08.04 Śniadanie: bułka śniadaniowa …

31 marca – 04 kwietnia

PONIEDZIAŁEK 31.03 Śniadanie: chleb królewski, pasta z tuńczyka (wyrób własny), ogórek zielony, mięta Obiad: zupa jarzynowa z ryżem, kluski ziemniaczane, okrasa z cebuli, ser biały, surówka z kapusty kiszonej, kompot Podwieczorek: chleb baltonowski, …

24–28 marca

PONIEDZIAŁEK 24.03 Śniadanie: chleb rodzinny, serek wiejski, papryka, herbata owocowa Obiad: zupa brokułowa z ryżem, naleśniki z dżemem, polewa jogurtowa, kompot Podwieczorek: chleb maślany z wędliną, ogórek zielony, herbata zimowa  WTOREK 25.03 Śniadanie: …