16–20 czerwca

PONIEDZIAŁEK 16.06


Śniadanie: chleb wiejski, pasta z tuńczyka, pomidor, rumianek

Obiad: zupa z fasolki szparagowej z zacierkami, makaron z sosem waniliowym i truskawkami, kompot

Podwieczorek: kanapki z wędliną, papryka, kakao 

WTOREK 17.06


Śniadanie: tosty, ketchup, ogórek zielony, melisa

Obiad: zupa ogórkowa z ziemniakami, eskalopki z kurczaka w sosie pieczarkowym, ryż brązowy, surówka z kapusty, marchewki i pora, kompot

Podwieczorek: pasta czosnkowo-ziołowa, chleb tygrys, kalarepa, mięta

ŚRODA 18.06


Śniadanie: bułka, pasta z suszonymi pomidorami i bazylią, rzodkiewka, herbata owocowa

Obiad: zupa neapolitanka z makaronem, kotlety pożarskie z indyka, ziemniaki, brokuł gotowany, kompot

Podwieczorek: ciasto bananowe, arbuz, lemoniada 

CZWARTEK 19.06


PRZEDSZKOLE NIECZYNNE- ŚWIĘTO

PIĄTEK 20.06


Śniadanie: kanapki z wędliną i pomidorem, herbata zielona

Obiad: zupa pomidorowa z ryżem, ryba smażona, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej, kompot

Podwieczorek: koktajl z banana, truskawek i jagód, arbuz, chrupki kukurydziane