PONIEDZIAŁEK 6.10
Śniadanie: pasta z tuńczyka, pieczywo, ogórek zielony, herbata zielona
Zupa: kalafiorowa z ryżem Drugie danie: makaron z sosem waniliowym, ananas, kompot
Podwieczorek: kanapki z wędliną, papryka, kawa inka
WTOREK 7.10
Śniadanie: kanapki z pastą z awokado i jajek, pomidor, rumianek
Zupa: buraczkowa z ziemniakami Drugie danie: risotto z indyka z warzywami, kompot
Podwieczorek: koktajl bananowo-malinowy, chrupki kukurydziane, jabłko
ŚRODA 8.10
Śniadanie: rogalik maślany z dżemem, gruszka, mleko
Zupa: neapolitanka z makaronem Drugie danie: kotlet z piersi z kurczaka, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej, sok
Podwieczorek: pasta twarogowa z bazylią i suszonymi pomidorami, papryka, chleb, herbata zielona
CZWARTEK 9.10
Śniadanie: kanapki z wędliną i rzodkiewką, melisa
Zupa: fasolowa z ziemniakami Drugie danie: gulasz wieprzowy z warzywami, kasza gryczana, ogórek kiszony, kompot
Podwieczorek: pasta twarogowa z czosnkiem i prażoną cebulką, krakersy, pomidorki koktajlowe, herbata owocowa
PIĄTEK 10.10
Śniadanie: jajecznica, chleb, ogórek zielony
Zupa: krem z cukinii z grzankami Drugie danie: kotlety rybno-warzywne, ziemniaki, fasolka szparagowa z masłem i bułką, kompot
Podwieczorek: ciasto ucierane ze śliwką, winogrona, woda z pomarańczą i miodem