22–26 kwietnia

PONIEDZIAŁEK 22.04

Śniadanie: bułka śniadaniowa z serem żółtym, ogórek zielony, melisa

Obiad: zupa brokułowa z ryżem, naleśniki z dżemem, polewa jogurtowa,  kompot

Podwieczorek: chleb wiejski, pasta czosnkowa (wyrób własny), papryka,  herbata owocowa

WTOREK 23.04

Śniadanie: chleb maślany, parówki, pomidor, ketchup,  herbata z cytryną

Obiad: zupa botwinkowa, filet pieczony z kurczaka w sosie warzywnym, kasza bulgur, kompot

Podwieczorek: sałatka owocowa, chrupki kukurydziane, mięta 

ŚRODA 24.04

Śniadanie: bułka wrocławska z nuttelą (wyrób własny), jabłko, kawa inka

Obiad: krem z zielonego groszku z grzankami, kotlet pożarski, ziemniaki, surówka z marchewki, sok tłoczony

Podwieczorek: chleb żytni, wędlina, rzodkiewka, herbata z cytryną

CZWARTEK 25.04

Śniadanie: serek wiejski, chleb barowy, pomidorki koktajlowe, herbata

Obiad: zupa pieczarkowa, chili con carne, ryż, surówka z kapusty pekińskiej,  kompot

Podwieczorek: ciasto z rabarbarem, winogrono, mięta

PIĄTEK 26.04

Śniadanie: chleb baltonowski, pasta z makreli (wyrób własny), pomidor, melisa

Obiad: rosół, pulpety rybne w sosie koperkowym, kalafior gotowany, ziemniaki, kompot

Podwieczorek: sałatka jarzynowa, chleb kukurydziany, rumianek