JADŁOSPIS 18−22.08
PONIEDZIAŁEK 18.08
Śniadanie: kanapki z serem żółtym, rzodkiewka, herbata owocowa
Obiad: zupa z zielonego groszku, makaron z sosem pesto z suszonych pomidorów i parmezanem, marchewka baby z sezamem, kompot
Podwieczorek: koktajl bananowo-truskawkowy, wafle ryżowe, morela
WTOREK 19.08
Śniadanie: kanapki z wędliną, pomidor, kawa inka
Obiad: krem brokułowy z grzankami, gołąbki w sosie pomidorowym, ziemniaki, ogórek małosolny„ kompot
Podwieczorek: placuszki z jabłkami, śliwka, mięta melisa
ŚRODA 20.08
Śniadanie: jajko gotowane z majonezem i szczypiorkiem, chleb barowy, pomidorki koktajlowe, rumianek
Obiad: zupa krupnik, nugetsy, ryż, surówka z kapusty pekińskiej, sok tłoczony
Podwieczorek: chleb kukurydziany z pastą z łososia (wyrób własny), ogórek zielony, herbata owocowa
CZWARTEK 21.08
Śniadanie: chleb graham, pasta twarogowa ze szpinakiem( wyrób własny), kalarepa, mięta
Obiad: zupa z fasolki szparagowej z ryżem, ryba w płatkach kukurydzianych, ziemniaki, surówka szwedzka, kompot
Podwieczorek: kanapki ze schabem pieczonym (wyrób własny), ogórek kiszony, melisa
PIĄTEK 22.08
Śniadanie: kanapki z wędliną, papryka, herbata owocowa
Obiad: zupa kapuśniak, pierogi z serem i malinami, polewa jogurtowa, borówki, kompot
Podwieczorek: ciasto z rabarbarem, arbuz, lemoniada melisa