PONIEDZIAŁEK 13.10
Śniadanie: serek wiejski, kajzerka, pomidor, herbata z cytryną
Zupa: kartoflanka drugie danie: ryż z sosem malinowo-mango, kompot
Podwieczorek: kanapki z wędliną, ogórek zielony, kakao
WTOREK 14.10
Śniadanie: kanapki z serem żółtym, rzodkiewka, rumianek
Zupa: brokułowa z ryżem drugie danie: polędwiczki z kurczaka, ziemniaki, surówka z kapusty białej, kompot
Podwieczorek: serek, ciastka orkiszowe, jabłko, mięta
ŚRODA 15.10
Śniadanie: kanapki w wędliną, ogórek zielony, mięta
Zupa: pomidorowa z makaronem drugie danie: indyk w sosie cztery sery, kasza kuskus, surówka z marchewki, kompot
Podwieczorek: smotthie truskawkowo-bananowe, śliwka, ciasteczka maślane
CZWARTEK 16.10
Śniadanie: bułka wrocławska z miodem, gruszka, mleko
Zupa: ogórkowa, drugie danie: spaghetti z sosem bolońskim, mozarella, kompot
Podwieczorek: chleb wiejski z pastą twarogowa ze szpinakiem (wyrób własny), papryka, herbata
PIĄTEK 17.10
Śniadanie: parówki, chleb, ketchup, pomidorki koktajlowe, herbata zielona
krem cebulowy z grzankami, drugie danie: ryba w panierce,ziemniaki, kalfior z masłem i bułką, kompot
Podwieczorek: drożdżówka, banan, woda z pomarańczą