JADŁOSPIS 12−16.05
PONIEDZIAŁEK 12.05
Śniadanie: bułka śniadaniowa z serem żółtym, rzodkiewka, rumianek
Obiad: zupa barszcz biały, kopytka z okrasą z cebuli, surówka z kiszonej kapusty, kompot
Podwieczorek: kanapki z wędliną, papryka, kawa inka
WTOREK 13.05
Śniadanie: chleb królewski z twarożkiem z rzodkiewką (wyrób własny), ogórek zielony, herbata
Obiad: krem warzywny z grzankami, kotlety pożarskie, ziemniaki, mizeria, kompot
Podwieczorek: kisiel, banan, biszkopty
ŚRODA 14.05
Śniadanie: chałka z nutellą (wyrób własny), gruszka, mleko
Obiad: zupa brokułowa z kaszą kuskus, pulpety w sosie koperkowym, ryż, groszek z marchewką, sok tłoczony
Podwieczorek: chleb wiejski, pasta z wędliny (wyrób własny), ogórek kiszony, herbata zielona
CZWARTEK 15.05
Śniadanie: parówki, ketchup, chleb, mięta
Obiad: zupa szczawiowa z jajkiem, leczo z warzywami, kasza perłowa, kompot
Podwieczorek: chleb królewski, pasta twarogowa (wyrób własny), marchewka w słupki, herbata z cytryną
PIĄTEK 16.05
Śniadanie: chleb baltazar, pasta z łososia (wyrób własny), pomidorki koktajlowe, herbata
Obiad: zupa neapolitanka z makaronem, ryba smażona, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej, kompot
Podwieczorek: wafel przekładany, jabłko, lemoniada